Werken in eigen regie

Wij geloven door werknemers ondernemend en als verantwoordelijke te positioneren en leidinggevenden te ondersteunen in kennis, dat het verzuim afneemt en arbeidspotentieel wordt vergroot.

Symbios ondersteunt werknemer, werkgever en derden in alle activiteiten bij preventie, verzuim en re-integratie.

Preventie

Omdat voorkomen beter is dan genezen lopen preventieve inspanningen als een rode draad door alles wat wij doen. Van een altijd bereikbaar preventief onderzoek voor werknemers in Symbios tot terugvalpreventiegesprekken met de Praktijkondersteuner Bedrijfsarts. 

meer informatie

Het reintegratiebureau voor Zwolle

Ben jij op zoek naar een reintegratiebureau in Zwolle, dat kan helpen om het verzuim bij je bedrijf zoveel mogelijk terug te dringen? Dan ben je nu op de juiste website aangekomen. Bij Synthra hebben we namelijk een manier ontwikkeld die er helemaal op is ontwikkeld om een einde te maken aan verzuim. We nemen je hierbij niet alles uit handen, maar leggen de regie voor het proces juist bij je werknemer. Jij hebt hier dan een belangrijke, ondersteunende rol bij. Door je verzuimende werknemer de regie in handen te geven zorg je ervoor dat iemand zich meer betrokken voelt bij het gehele proces, waardoor de kans op succes ook meteen groter wordt.

Aan de slag door reintegratie in Zwolle

Het is belangrijk om verzuim op de werkvloer serieus te nemen. Het is ook belangrijk om een goede manier te vinden om hier zo effectief mogelijk een einde aan te maken. Je daagt iemand niet uit om weer bij je bedrijf aan het werk te gaan als je deze persoon alleen maar laat toekijken terwijl anderen bezig zijn met het plannen van zijn of haar reintegratie. Maar als je deze persoon juist zelf de regie in handen geeft, dan zul je merken dat de motivatie van deze persoon sterk toeneemt. Daar komt bij, niemand weet zo goed hoe de vork helemaal in de steel zit als je betrokken werknemer. Wij bieden op deze manier de mogelijkheid om zo snel mogelijk tot een oplossing voor het verzuim te komen.

Contact opnemen met Synthra

Wil je contact opnemen met Synthra om zo meer te weten te komen over de mogelijkheden die wij je te bieden hebben? Dan raden wij je aan om hiervoor eerst eens een kijkje te komen nemen op onze website. We hebben hier uitgebreide informatie over ons bedrijf klaarstaan, waarbij je er altijd op kunt rekenen dat we ook voor jouw bedrijf een oplossing op maat hebben. Deze bespreken we