Werken in eigen regie

Wij geloven door werknemers ondernemend en als verantwoordelijke te positioneren en leidinggevenden te ondersteunen in kennis, dat het verzuim afneemt en arbeidspotentieel wordt vergroot.

Symbios ondersteunt werknemer, werkgever en derden in alle activiteiten bij preventie, verzuim en re-integratie.

Preventie

Omdat voorkomen beter is dan genezen lopen preventieve inspanningen als een rode draad door alles wat wij doen. Van een altijd bereikbaar preventief onderzoek voor werknemers in Symbios tot terugvalpreventiegesprekken met de Praktijkondersteuner Bedrijfsarts. 

meer informatie

Het reintegratiebureau voor Eindhoven en omstreken

Ben jij op zoek naar een reintegratiebureau in Eindhoven, waar mensen werken die weten wat er bij een reintegratie allemaal komt kijken? Een bureau waar mensen werken die je niet al het werk uit handen nemen, maar die jou en je werknemer juist zo actief mogelijk bij het proces betrekt? Dan raden wij je aan om gewoon eens contact op te nemen met Synthra. Bij ons bedrijf hebben we een methode ontwikkeld die de regie voor de reintegratie bij je werknemer legt. Op deze manier zal je werknemer zich meer betrokken voelen bij het gehele proces van reintegratie en er een actievere rol in willen spelen om alles zo goed en snel mogelijk tot een goed einde te brengen.

Aan de slag met reintegratie in Eindhoven

Bij de meeste arbodiensten die er in Eindhoven en omstreken te vinden zijn word je al het werk uit handen genomen als er sprake is van verzuim bij je bedrijf. Wij hebben door de jaren heen gezien dat het voor veel werknemers moeilijk is om effectief met reintegratie om te gaan en een oplossing te vinden voor verzuim. We raden je dan ook aan om hier gewoon even contact over op te nemen met ons, zodat wij je hier een goede oplossing voor kunnen vinden. We denken dat het probleem er in zit dat werknemer en werkgever een vrij passieve rol toebedeeld krijgen bij het zoeken naar een oplossing voor het verzuim. Met een actievere rol zal de betrokkenheid ook meer toenemen en wordt er sneller een goede oplossing gevonden.

Meer weten over ons reintegratiebureau in Eindhoven?

Als je meer wil weten over onze methode voor reintegratie in Eindhoven en omstreken, dan kun je hier altijd even een kijkje voor nemen op onze website. We hebben hier veel informatie voor je klaarstaan, die je op je gemak door kunt nemen om te zien hoe wij te werk gaan. Je kunt natuurlijk ook even contact met ons opnemen om samen met ons te bekijken hoe wij onze methode ook bij jouw bedrijf tot een succes te maken. We maken graag een vrijblijvende afspraak om samen met jou een en ander door te nemen.