Werken in eigen regie

Wij geloven door werknemers ondernemend en als verantwoordelijke te positioneren en leidinggevenden te ondersteunen in kennis, dat het verzuim afneemt en arbeidspotentieel wordt vergroot.

Symbios ondersteunt werknemer, werkgever en derden in alle activiteiten bij preventie, verzuim en re-integratie.

Preventie

Omdat voorkomen beter is dan genezen lopen preventieve inspanningen als een rode draad door alles wat wij doen. Van een altijd bereikbaar preventief onderzoek voor werknemers in Symbios tot terugvalpreventiegesprekken met de Praktijkondersteuner Bedrijfsarts. 

meer informatie

Arbeidsdeskundig onderzoek laten doen bij Synthra

Heeft u een of meerdere werknemers die het werk niet meer aankunnen? Dan is het goed om een arbeidsdeskundig onderzoek uit te laten voeren. Bij een dergelijk onderzoek wordt er namelijk gekeken of uw werknemer het werk nog uit kan voeren, op welke termijn. Ook wordt er gekeken of het misschien mogelijk moet zijn voor de werknemer om minder te werken, of om een andere functie aan te nemen. Wellicht is het zelfs wel noodzakelijk voor de werknemer om bij een ander bedrijf te gaan werken. Bij Synthra doen wij dit onderzoek voor u. We hebben hier veel ervaring mee, zodat u er altijd op kunt rekenen dat dit zo professioneel mogelijk wordt uitgevoerd.

Onderzoek door een arbeidsdeskundige laten uitvoeren

Het is goed om eens contact met ons op te nemen als u vragen heeft over de inzetbaarheid van uw werknemers. Het is altijd mogelijk dat een werknemer door een burn-out niet meer in staat is zijn of haar werk goed uit te voeren. Dit kan ook komen door een ziekte, een ongeval of een andere reden hebben. U wilt als werkgever dan natuurlijk graag weten hoe dit probleem zo goed mogelijk opgelost kan worden. Door ons arbeidsdeskundig onderzoek bent u snel op de hoogte van wat er precies mogelijk is en hoe wij u kunnen ondersteunen.

Meer dan alleen onderzoek door een arbeidsdeskundige

We staan klaar om voor u een arbeidsdeskundig onderzoek uit te voeren, maar u kunt ons ook inschakelen op diverse andere gebieden. Gezonde werknemers zijn de basis van het succes van uw bedrijf. Zodoende staan wij ook klaar om te ondersteunen op het gebied van preventie van zowel ziekte als verzuim. We hebben het dan over preventief onderzoek, maar ook over terugvalgesprekken. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. We staan altijd klaar om deze voor u te beantwoorden. Voor meer informatie kunt u ook elders op onze website terecht.